Elinvoimaa Aurajokilaaksosta- seminaari
Torstaina 11.10. klo 15.00
Liedon kunnantalo, Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Ilmoittautuminen on nyt auki. Ilmoittaudu heti mukaan, paikkoja rajoitetusti!

https://www.lyyti.in/Elinvoimaa_Aurajokilaaksosta_seminaari_1249

Menestyksekkäiden suppailutapahtumien jälkeen Auranmaan Nuorkauppakamari järjestää kovatasoisen seminaarin Liedossa 11.10., jossa aiheina ovat jokilaakson viljely, vesiensuojelu, yrityselämä, alueen matkailupotentiaali sekä jokirannan kaavoitusmahdollisuudet. Seminaari päättää huikeaan menestykseen yltäneen Amazing Aurajoki SUP -hankkeemme. Seminaarissa tullaan kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja Aurajokilaaksoon liittyen mm. paikallisen Jymy-jäätelön tarina "Jokilaaksosta Japaniin" eli miten tämä eksoottinen seutu on markkinoinnillinen voimavara ja puhtauden symboli maailmalla.
Seminaarissa tullaan myös julkistamaan kamarimme aloite hankkia Aurajoen maisematielle virallinen matkailutie- status yhteistyössä Aurajokisäätiön kanssa.

Seminaari on avoin kaikille Aurajokilaaksosta kiinnostuneille! Pääsy on maksuton mutta ilmoittautumisia pyydetään tarjoilun varmistamiseksi. Ilmoittautuminen tapahtumaan avautuu pian, seuraa ilmoittelua Facebookissa seminaarin tapahtumasivuilla https://www.facebook.com/events/521609988263909/permalink/536237270134514/.

 

Seminaarin puheenvuorot ja ohjelma:

Klo 15 Tervetuloa/ JCI Auranmaa
klo 15.10 Elinvoimakicksejä eri sukupolville - kuntien hurmausliikkeet tulevaisuudessa / Jenni Rajahalme, Kumppania
Klo 15.55 Näkemyksiä aktiivisesta kehitystyöstä/ Liedon kunnanjohtaja Esko Poikela
Klo 16.10 Peltojen kipsikäsittelyn mahdollisuudet/ professori Markku Ollikainen, Helsingin Yliopisto
Klo 16.30 tauko
Klo 16.45 Videotervehdys jokilaaksoon/ ministeri Annika Saarikko
Klo 16.50 Jymyn tarina- Jokilaaksosta Japaniin/ Markkinointijohtaja Erkki Mikola, Jymy jäätelö
Klo 17.30 Aurajoen maisematie/ Viri Teppo-Pärnä
Klo 17.45 Tie matkailun vetonaulana/ Anna Rauhansuu
Klo 18 verkostoitumista ja ruokailu/ kahvitarjoilu
Klo 19.30 Tilaisuus päättyy

Tausta:


Amazing Aurajoki SUP oli kolmena vuonna retkisuppailun vuoden päätapahtuma Suomessa ja samalla Auranmaan kamarin historian suurin ponnistus ja menestystarina vailla vertaa.  Tapahtuma vei sup-laudalle yli 300 ensikertalaista, houkutti joenvarren rannoille tuhansia ihmisiä yleisöksi ja tavoitti kaiken kaikkiaan kymmeniä tuhansia ihmisiä päätyen mm. moneen otteeseen kansalliseen mediaan.  Tapahtuman merkittävin ansio oli kuitenkin siinä, miten se muutti koko paikkakunnan identiteettiä ja ihmisten suhtautumista tähän kurapurona pidettyyn kansallismaisemaamme – Aurajokeen. Unohtaa ei sovi myöskään kamarin tapaa toteuttaa projekti EU-rahoitteisena Leader-hankkeena sen yhteiskunnallisen merkittävyyden vuoksi.

Lisätietoja antaa mielellään projektipäällikkö

Anna-Mari Alkio 0505824757/ anski@usr.fi

Elinvoimaa_final_.jpg