Unohtumaton Hallitusakatemia 2017 Itämeren aalloilla. Tervetuloa mukaan!

Wanna play?

 

Auranmaan Nuorkauppakamari vie sinut Itämeren aalloille, parhaan koulutuksen harjalle, keskelle herkullisten Buffet -pöytien ja viihteen ytimeen.

Varmistathan, että olet mukana siellä missä vuoden 2017 tekijät yhdessä suunnittelevat tulevaa vuotta.

Raising the stakes?

 

Hallitusakatemian tarkoituksena on antaa valmiuksia toimia paikallisen nuorkauppakamarin hallituksen luottamustehtävissä. Koulutus tukee paikallisten kamareiden toimintaa ja tehokasta hallitustyöskentelyä. Koulutuksen aikana kamarin hallitus tulee tekemään konkreettisia suunnitelmia ja työtä yhdessä menestyäkseen.

 

Hallitusakatemiat toteutetaan monimuotokoulutuksena, johon kuuluu verkkokoulutuksia sekä Hallitusakatemia paikan päällä. Nämä eivät korvaa toisiaan, vaan ovat kokonaisuus, jonka suorittamalla saat valmiudet toimia vuonna 2017 hallitusvirassasi.

 

Verkkokoulutuksissa käsitellään virkakohtaisia sekä koko hallitukselle yhteisiä asioita. Jokaiselle viralle tulee olemaan oma verkkokoulutuskokonaisuutensa. Tunnukset verkkokoulutukseen tullaan lähettämään sinulle sähköpostilla. Hallitusakatemiassa paikan päällä pystytään siten keskittymään enemmän juuri teidän mieltänne askarruttaviin kysymyksiin, kehittämään ja suunnittelemaan toimintaa niin omien aluekollegoiden kanssa kuin myös oman hallituksenkin kesken. Suuri paino on hyvien käytäntöjen ja kokemusten jakamisella, verkostoitumisella ja asian viemisellä pykälää syvempään pohditaan.

 

 

 

 

Tapahtuman järjestää Auranmaan Nuorkauppakamari ry.
​Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

 

 

 

Gaala

Gaalassa palkitaan ansioituneet tekijät ja päästään todistamaan aluejohtajan käätyjen vaihto. Gaalaillallisella maistetaan makuja ympäri maailman Skandinaviasta Aasiaan Siljan Buffetissa.

Pukeutumisohje

 
Palkintogaalan ja koko illan dresscode on smokki / coctailasu. Naisille tämä antaa vapauden valita joko lyhyen tai pitkän iltapuvun välillä. Hyviä tyylineuvoja mm. näistä linkeistä: pukeutumisopas ja tyyliniekka.

 

Rekisteröityminen Lyytin kautta, täältä.

Yhteys

Kokouspäällikkö Riikka Peippo p. 040 631 0208. riikka.peippo@auranmaanyp.fi


#ha2017