AMAXING AURAJOKI SUP KUVAKISAN SÄÄNNÖT #munaurajokisup

Osallistu kuvakisaan! Nappaa kuva tapahtumasta ja jaa kuva hashtagilla #munaurajokisup joko Instagramissa tai Facebookissa. Arvomme 5.7.2016 osallistujien kesken Myssyn
.

1. Kampanjan järjestäjä Kampanjan järjestää Auranmaan Nuorkauppakamari ry.
 

2. Kuinka kilpailuun voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus Kilpailuun osallistuvan kuvan tulee olla otettu Amazing Aurajoki SUP tapahtuman aikaan 2.-3.7.2016. Kilpailuun osallistutaan merkitsemällä kilpailukuvaan aihetunnus #munaurajokisup, joko Instagramin tai Facebookin kautta. Osallistumalla kilpailuun osallistuja vakuuttaa, että hänellä on täydet oikeudet kuvaan, eikä se loukkaa lakia tai tekijänoikeuksia. Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt lukuunottamatta tapahtuman järjestäjiä. 
 

3. Kampanja-aika Kampanja on voimassa 2.-4.7.2016.
 

4. Palkinto Kampanjassa on palkintona kotimainen Myssy. Voittaja saa valita suosikkinsa Myssyn valikoimasta. Voittajan arpoo Auranmaan NKK. Voittajalle ilmoitetaan voitosta Instagramin tai Facebookin yksityisviestillä ja tuotepalkinto toimitetaan postitse voittajan ilmoittamaan osoitteeseen.

 

5. Kilpailun järjestäjän oikeus Järjestäjällä on oikeus julkaista kampanjan kuvia Amazing Aurajoki SUP -tapahtuman markkinoinnissa, nettisivuilla, sosiaalisen median kanavissa tai muissa markkinointimateriaaleissa.
 

6. Järjestäjän vastuu Kilpailun järjestäjän vastuu osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittuun palkintoon. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kampanjaan osallistumiseen. Järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista tai niistä aiheutuvista seuraamuksista.
 

7. Väärinkäytökset Järjestäjä pidättää oikeuden mitätöidä kaikki sellaisten henkilöiden osallistumiset, jotka ovat osallistuneet kampanjaan käyttäen kiellettyjä keinoja, kuten tahallinen väärien tai virheellisten tietojen antaminen, koneellinen osallistuminen, tietoturvaväärinkäytökset jne. Osoitetusti kiellettyjä keinoja käyttäneiden osallistujien kaikki osallistumiset, myös näiden sääntöjen mukaisesti tehdyt, mitätöidään ilman eri ilmoitusta.
 

8. Muuta Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Tämä kilpailu ei ole Instagramin eikä Facebookin sponsoroima, vahvistama tai hallinnoima. Kilpailun sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista todetuista väärinkäytöksistä.