top of page

Elinvoimainen Auranmaa toiminnan ytimessä

Nuorkauppakamaritoiminnan ytimessä on projektit, joilla saadaan kestävää muutosta paikalliseen yhteisöön. Auranmaan Nuorkauppakamari haluaa olla mukana kehittämässä positiivista aktiivisuutta Auranmaan alueella, sekä parantaa paikallisten yritysten kilpailukykyä ja näkyvyyttä.


Nuorkauppakamari on avoin kaikille alle 40-vuotiaille, jotka haluavat olla mukana rakentamassa positiivista yhteiskuntaa kehittämällä nuorten aikuisten johtajuutta ja yrittäjyyttä, sekä haluaa mahdollisuuden oppia uusia työelämätaitoja ja vaikuttaa elinympäristöönsä.


Työnantaja hyötyy työntekijänsä harrastuksesta johtamis- ja muun kouluttautumisen kautta, jossa on mahdollisuus rakentaa jopa kansainvälistä verkostoa. Luottamustoimintaan ja projekteihin osallistumisesta on selkeä etu työmarkkinoilla.


Auranmaan Nuorkauppakamari / Legendatehdas 2021

Paikallisia projekteja, joita Auranmaan Nuorkauppakamari on ollut ideoimassa ja toteuttamassa, on useita kymmeniä kuten mm. Eka koulupäivä -turvallinen koulumatka, Cleanup week, Panosta Paikalliseen -verkkokauppa, Auranmaan yrittäjämessut, Drive In -elokuvatapahtuma ja Aurajoki Sup.


Vuonna 2022 suurimpia projekteja tulee olemaan Auran Aurinkoviikon päätapahtuman vetovastuu, joka toteutetaan muiden paikallisten yhdistysten ja yrittäjien kanssa yhteistyössä.


Tavoitteenamme on toteuttaa ja olla osallisena vuoden aikana myös monissa muissa projekteissa mm. Lasten liikennetaidot, Päivä Johtajana, Nuorten Taloustaidot ja Pöytyällä yrittäjille suunnatut messut.Teksti: Tanja Halminen / Auranmaan Nuorkauppakamari

Kuva: Ville Pasonen / Auranmaan Nuorkauppakamari


Juttu julkaistu Auran päivän lehdessä nro 3/2022.


Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Follow Us
bottom of page