top of page

Tule mukaan toimintaan!

Oletko 18–40-vuotias, jolla on sidos Auranmaahan? Kiinnostaako sinua kehittymishaluisten, avointen, rentojen ja oma-aloitteisten ihmisten seura? Tervetuloa mukaan nuorkauppakamaritoimintaan, yhdistykseen nimeltä Auranmaan Nuorkauppakamari ry. Toimimme Auranmaan viiden kunnan (Aura, Pöytyä, Oripää, Koski Tl, Marttila) alueella, tarjoten monipuolista ja laadukasta toimintaa erilaisten projektien, koulutusten sekä tapahtumien parissa. 

Tästä harrastuksesta voit muokata juuri itsellesi sopivan. Toimintamme kulmakiviä ovat koulutukset, projektit ja erilaisten vastuutehtävien kautta oppiminen. Kauttamme löydät kontakteja liike-elämään, pääset kehittämään työelämätaitojasi, voit lähteä mukaan järjestötoimintaan hallitusvirkojen viemänä, ja voit haistella kansainvälisiä tuulia kokousmatkoilla. Nuorkauppakamarissa tärkeää on myös ystävyys ja yhdessä tekeminen.

Lue lisää nuorkauppakamaritoiminnasta ja Auranmaan Nuorkauppakamarista TIETOA-osiosta.

Koejäseneksi

 

Ennen varsinaista jäsenyyttä pääset mukaan toimintaan koejäsenenä – ilman jäsenmaksua. Noin vuoden kestävä koejäsenyys antaa mahdollisuuden tutustua toimintaamme, ja sinä aikana sinulla on kaikki oikeudet osallistua toimintaan, lukuun ottamatta äänioikeutta kamarin kokouksissa ja mahdollisuutta asettua ehdokkaaksi hallitusvirkoihin.  Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan meihin sekä toimintaamme esimerkiksi koulutusten, yritysvierailujen ja vapaamuotoisten tapahtumien kautta!

Voit tutustua etukäteen toimintaamme Facebookissa ja Instagramissa​.

Kysyäksesi lisää, voit olla yhteydessä v.2024 valmistautuvaan puheenjohtajaamme Annika Hurmeen:

annika.hurme@jci.fi tai +358 44 3110888.

 

Muun hallituksen yhteystiedot löydät hallituksen tiedoista.

Koejäseniä otetaan mukaan toimintaan ympäri vuoden. Hakeaksesi mukaan, täytä alta löytyvä koejäsenhakemus. Huomaathan, että sinulla ei tarvitse olla suosittelijoita päästäksesi mukaan toimintaan. Koejäsenhakemuksen täytettyäsi, kamarimme valmistautuva puheenjohtaja on yhteydessä sinuun. Kamarin hallitus valitsee koejäsenet aina seuraavassa kokouksessaan, joita pidetään kerran kuukaudessa.

Täysjäseneksi

 

Koejäsenvuoden jälkeen hallitus esittää jäsenvalintakriteerit täyttänyttä henkilöä varsinaiseksi jäseneksi. Päätöksen valinnasta tekee yhdistyksen kokous. Yhdistyksen kokouksia on kaksi kertaa vuodessa: kevään vuosikokous (helmikuussa) ja syksyn vaalikokous (lokakuussa). Jäsenenä nuorkauppakamaritoiminta on koko laajuudessaan sinulle avointa vuosittaista jäsenmaksua vastaan – vain oma aktiivisuutesi määrittää sen mitä toiminnalta saat. 

Koejäsenhakemus
bottom of page