Tule mukaan toimintaan!

Oletko 18–40-vuotias, jolla on sidos Auranmaahan? Kiinnostaako sinua kehittymishaluisten, avointen, rentojen ja oma-aloitteisten ihmisten seura? Tervetuloa mukaan nuorkauppakamaritoimintaan, yhdistykseen nimeltä Auranmaan Nuorkauppakamari ry! 

Tästä harrastuksesta voit muokata juuri itsellesi sopivan. Toimintaamme kulmakiviä ovat koulutukset, projektit ja erilaisten vastuutehtävien kautta oppiminen. Kauttamme löydät kontakteja liike-elämään, pääset kehittämään työelämätaitojasi, voit lähteä mukaan järjestötoimintaan hallitusvirkojen viemänä, ja voit haistella kansainvälisiä tuulia kokousmatkoilla. Nuorkauppakamarissa tärkeää on myös ystävyys ja yhdessä tekeminen.

Lue lisää nuorkauppakamaritoiminnasta ja Auranmaan Nuorkauppakamarista Tietoa-osiosta.

Koejäseneksi

Ennen varsinaista jäsenyyttä pääset mukaan toimintaan koejäsenenä – ilman jäsenmaksua. Noin vuoden kestävä koejäsenyys antaa mahdollisuuden tutustua toimintaamme, ja sinä aikana sinulla on kaikki oikeudet osallistua toimintaan, lukuun ottamatta äänioikeutta kamarin kokouksissa ja mahdollisuutta asettua ehdokkaaksi hallitusvirkoihin.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan meihin sekä toimintaamme esimerkiksi koulutusten, yritysvierailujen ja vapaamuotoisten tapahtumien kautta!

Voit tutustua etukäteen toimintaamme Facebookissa ja Instagramissa​.

Kysyäksesi lisää, voit olla yhteydessä valmistautuvaan puheenjohtajaamme Tanja Halmiseen:

tanja.halminen@jci.fi tai 050 911 9596.

Muun hallituksen yhteystiedot löydät hallituksen tiedoista.

Koejäseniä otetaan mukaan toimintaan ympäri vuotta.

Hakeaksesi mukaan, täytä alta löytyvä koejäsenhakemus. 

Koejäsenhakemuksen täytettyäsi, kamarimme valmistuva puheenjohtaja on yhteydessä sinuun.

Kamarin hallitus valitsee koejäsenet aina seuraavassa kokouksessaan, joita pidetään kerran kuukaudessa.

Täysjäseneksi

Valitsemme varsinaisia jäseniä kaksi kertaa vuodessa: kevään vuosikokouksessa (helmikuussa) ja syksyn vaalikokouksessa (lokakuussa). Jäsenenä toimintamme on koko laajuudessaan sinulle avoin jäsenmaksua vastaan – vain oma aktiivisuutesi määrittää sen mitä saat.