top of page
JCI Auranmaa Auranmaan Positiivisin 2022 äänestys

Auranmaan Positiivisin 2022 on Aila Lepistö

Auranmaan Nuorkauppakamari etsi yhteistyökumppaneidensa kanssa vuoden 2022 Auranmaan Positiivisinta henkilöä tai organisaatiota.

 

Auranmaan Positiivisin 2022 on nyt ratkennut, ja hän on Kosken SEO:n yrittäjä Aila Lepistö. Lämpimät onnittelut Ailalle!

Yleisöäänestyksessä kerättyjen Ailaa puoltavien äänien perusteluista muutamia poimintoja:

aina iloinen ja positiivinen sekä hymyssä suin, palvelualtis ja ahkera yrittäjä, työllistänyt Koskella useita nuoria, ajattelee sekä toimii aina niin työntekijöidensä kuin asiakkaidensa ja läheistensä parhaaksi.

Meillä oli ilo käydä 29.7.2022 kukittamassa ja onnittelemassa Ailaa kunniakirjan kera. Onnittelut suoritti Auranmaan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Maiju Joutsimies sekä valmistautuva puheenjohtaja Tanja Halminen. Paikalla oli myös Auranmaan Viikkolehti - lue juttu 2.8.2022 ilmestyvästä lehdestä!

Onnittelut vielä Ailalle, ja kiitos kaikille aiemmin ilmiantoja tehneille sekä yleisöäänestyksessä äänensä antaneille, ja kiitos myös yhteistyökumppaneillemme!

Auranmaan Positiivisin 2022

Aila Lepistön palkitseminen 29.7.2022 Auranmaan Nuorkauppakamarin toimesta. Paikalla myös Auranmaan Viikkolehden edustaja.

Ensimmäisessä kuvassa vasemmalta oikealle:

Maiju Joutsimies (Auranmaan Nuorkauppakamari ry:n puheenjohtaja),

Aila Lepistä (Kosken SEO:n yrittäjä), 

Tanja Halminen (Auranmaan Nuorkauppakamari ry:n valmistautuva puheenjohtaja).

Tietoa Auranmaan Positiivisimman valinnasta

Vuoden Positiivisin Suomalainen -palkinto on jaettu vuodesta 1993. Positiivarit Oy ja Suomen Nuorkauppakamarit ry yhteistyössä valitsevat vuosittain Vuoden Positiivisimman Suomalaisen.

Auranmaan Positiivisin -palkinto on jaettu vuodesta 2005 lähtien, Auranmaan Nuorkauppakamari ry:n toimesta. Alueemme positiivisin osallistuu myös syksyllä järjestettävään valtakunnalliseen kilpailuun.

Vuoden Positiivisin Auranmaalainen voi olla nuori tai vanha, mies tai nainen, urheilija tai johtaja, opettaja tai hoitaja. Hänen ammatillaan ei ole väliä, mutta on tärkeää, että hän on henkilö, joka voi toimia esikuvana meille muille. Hänen tulee olla henkilö, joka täyttää seuraavat kriteerit:

 

  • Hän on osoittanut todellista tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta

  • Hänen saavutuksensa ovat merkittäviä

  • Hän auttaa myös muita onnistumaan, on innostunut ja palveluhenkinen

  • Hän on pitkäjänteinen tekijä, joka on aina uskonut asiaansa

  • Hän on oman tiensä kulkija, joka on ryhtynyt sanoista tekoihin. 


Palkinnon voi vaihtoehtoisesti saada myös organisaatio; yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut ympäristössään positiivisesti edellä mainittujen kriteerien mukaisesti.

Edellisten vuosien Auranmaan Positiivisimmat löydät täältä.


Ehdotuksia vuoden 2022 Auranmaan Positiivisimmasta kerättiin 6.6.2022 asti.

Raati valitsi ehdotetuista viisi finalistia etenemään yleisöäänestykseen. Raati koostui Auranmaan kuntien (Auran, Pöytyän, Oripään, Kosken Tl ja Marttilan), Auranmaan Nuorkauppakamarin, OP Vakka-Auranmaan ja K-Market Aurantorin edustajista.
Yhteistyössä mukana myös Auranmaan Viikkolehti.

 

Finalistit julkaistiin ja esiteltiin 5.7.2022 ilmestyneessä Auranmaan Viikkolehdessä.

Ehdokkaiden esittelyt löydät täältä.

Jokaisella oli mahdollisuus 5.-12.7.2022 aikaa äänestää omaa suosikkiaan.

Auranmaan Positiivisin 2022 on nyt ratkennut, ja hän on Kosken SEO:n yrittäjä Aila Lepistö. Lämpimät onnittelut Ailalle! Voittaja julkistettiin ja palkittiin 29.7.2022.

 

Lisätiedot: Saija Virtanen / Auranmaan Nuorkauppakamari / 0409663526 / saija.virtanen@jci.fi

Auranmaan Positiivisin 2022 yhteistyökumppanit JCI Auranmaa
bottom of page